• Să aducem natura în casele noastre

    Să refolosim obiectele vechi și să fim mai cumpătați în ale consumului!
    Weekend călduros de vara.

Fiind în cautarea noilor idei de a aduce natura în casele noaste precum și în viețile noastre de zi cu zi m-am retras la umbră și huzur într-o curte din colinele Transilvaniei împreună cu prietenul meu. În momentul în care priveam cu interes și curiozitate spre sura din capătul curții ne-am decis să intrăm și bine am făcut. Un univers de obiecte vechi, obiecte ruginite, aruncate fără noimă, lemne vechi căzute la pământ. Toate acestea la prima vedere fără a prezența un interes pentru nimeni și numai bune de aruncat.
Într-un cuvânt un paradis pentru noi și ideile nostre.
De ce zic acest lucru ? O să vedeți în imagile pe care le-am pregătit pentru acest articol.
Cu un pic de imaginație orice obiect vechi, orice bucată de lemn poate reintra în circuitul obiectelor ce prezintă interes, moderne, atemporale, cu un design aparte. Iau că exemplu câteva bucăți de lemn ce poartă adânc întipărite semnele trecerii timpului, vechi de mai bine de 100 de ani. După un tratament împotriva unui atac xilofag și posibil fungic le-am transformat în elemente de decor unice, având că utilitate în acest caz iluminatul.
Aceste lămpi și multe alte ideei creative realizate doar din materiale naturale, multe dintre ele reabilitate, altele noi și extrem de durabile veți putea găsi pe siteul meu .
Articol scris de Nicoleta-Claudia Toma și publicat în Gazeta Colinele Transilvaniei