Politică de retur

Legea O.G. 34/2014 permite returnarea produselor achiziționate online în termen de 14 zile calendaristice de la data achiziționării lor fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv.

Nu se acceptă pentru retur produse personalizate conform cerințelor clientului, produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri.
Astfel, dacă dorești să returnezi produsele comandate noi îți vom returna la rândul nostru contravaloarea produselor, mai puțin taxele de livrare. Contravaloarea produselor returnate se virează imediat după ce intrăm în posesia acestor produse și ne asigurăm de integritatatea lor. Pentru returnare este necesar ca produsele să fie intacte și nefolosite. Ne poți anunța atât prin email (mentiune subiect “RETUR”), cât și telefonic de dorința ta de a returna parțial sau total o comandă. Vom răspunde în maximum 5 zile lucrătoare.
Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile de la data acceptării returului de către CSISZAR BARNA PFA. Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care ți-au fost livrate (să aibă etichetele originale, să nu fie purtate sau deteriorate). De asemenea, trebuie să păstrezi integritatea documentelor însoţitoare. Pentru a putea soluţiona cât mai repede cererea ta de restituire, îți recomandăm să rambursezi produsele prin intermediul unei firme de curierat (ex: DPD, FAN Curier, Urgent-Cargus, Nemo Express, GLS), nu prin intermediul Poştei Române.
Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 14 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul IBAN specificat în formularul de retur.
Daca ți s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte, contactează în maxim 72 de ore Romanian Fairy Tales (la numărul de telefon 0745.00.55.26 pentru a reclama această situaţie şi ne vom asigura ca produsul să fie înlocuit sau că banii vor fi rambursați în cel mai scurt timp. Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către Romanian Fairy Tales.
Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzaţi recepţia lor. Nu suntem raspunzatori pentru coletele primite in stare deteriorata datorita proastei manipulari din partea firmelor de coletarie cu care colaboram.
Atenție! Nu primim retururi cu ramburs!